Werktraject – Duurzame voeding: traject ‘Introductie tot koken’ 🌱

Welkom bij de Job Journey, waarin we banen ontdekken die mensen en de planeet voeden.

  • Je woont daar Brusselse regio ?
  • Je droomt van een baan nuttig, menselijk, verbonden met de planeet ?
  • U bent geregistreerd bij Actiris ?

Hoe zou het zijn als je toekomstige carrière smaak... en betekenis had?
Koken voor morgen: ontdek en test de basisprincipes van duurzaam koken.

👉 Leer de basisprincipes van de "Goede hygiënepraktijken" van de AFSCA en ga er zelf mee aan de slag tijdens een introductieworkshop.
Op het menu: professionele gebaren en reflexen, anti-verspilling, lokale en plantaardige keuken.
Ideaal voor wie een toegewijd beroep in de voedingssector wil ervaren!

MENU 1

📅 Dinsdag 3 juni (middag)Aangeboden door de AFSCA
20 plaatsen
Inleiding tot ‘goede hygiënepraktijken’, essentieel voor het werken in de voedingssector.

📅 Woensdag 4 juni (ochtend) – Workshop duurzaam koken
10 plaatsen

📅 Maandag 16 juni (middag) – Jobdag

MENU 2

📅 Dinsdag 3 juni (middag)Aangeboden door de AFSCA
20 plaatsen
Inleiding tot ‘goede hygiënepraktijken’, essentieel voor het werken in de voedingssector

📅 Woensdag 11 juni (ochtend) – Workshop duurzaam koken
10 plaatsen

📅 Maandag 16 juni (middag) – Jobdag

Registratie VERPLICHT via DIT FORMULIER

👉 Informatiesessie 21 mei 2025 om 9.30 uur, in het Malibran Community Center (Dijkstraat 10, 1050 Elsene), voor Leer meer over de cursussen 'Duurzame voeding' 🌱 die plaatsvindt van 3 tot en met 16 juni 2025.

Aankomende workshops