Welkom bij de Job Journey, waarin we banen ontdekken die mensen en de planeet voeden.
- Je woont daar Brusselse regio ?
- Je droomt van een baan nuttig, menselijk, verbonden met de planeet ?
- U bent geregistreerd bij Actiris ?
Hoe zou het zijn als je toekomstige carrière smaak... en betekenis had?
Koken voor morgen: ontdek en test de basisprincipes van duurzaam koken.
👉 Leer de basisprincipes van de "Goede hygiënepraktijken" van de AFSCA en ga er zelf mee aan de slag tijdens een introductieworkshop.
Op het menu: professionele gebaren en reflexen, anti-verspilling, lokale en plantaardige keuken.
Ideaal voor wie een toegewijd beroep in de voedingssector wil ervaren!
MENU 1
📅 Dinsdag 3 juni (middag) – Aangeboden door de AFSCA
20 plaatsen
Inleiding tot ‘goede hygiënepraktijken’, essentieel voor het werken in de voedingssector.
📅 Woensdag 4 juni (ochtend) – Workshop duurzaam koken
10 plaatsen
📅 Maandag 16 juni (middag) – Jobdag
MENU 2
📅 Dinsdag 3 juni (middag) – Aangeboden door de AFSCA
20 plaatsen
Inleiding tot ‘goede hygiënepraktijken’, essentieel voor het werken in de voedingssector
📅 Woensdag 11 juni (ochtend) – Workshop duurzaam koken
10 plaatsen
📅 Maandag 16 juni (middag) – Jobdag
Registratie VERPLICHT via DIT FORMULIER
👉 Informatiesessie 21 mei 2025 om 9.30 uur, in het Malibran Community Center (Dijkstraat 10, 1050 Elsene), voor Leer meer over de cursussen 'Duurzame voeding' 🌱 die plaatsvindt van 3 tot en met 16 juni 2025.