Werktraject – Duurzame voeding: traject ‘Introductie tot koken’ 🌱

Welkom bij de Job Journey, waarin we banen ontdekken die mensen en de planeet voeden.

  • Je woont daar Brusselse regio ?
  • Je droomt van een baan nuttig, menselijk, verbonden met de planeet ?
  • U bent geregistreerd bij Actiris ?

Hoe zou het zijn als je toekomstige carrière smaak... en betekenis had?
Koken voor morgen: ontdek en test de basisprincipes van duurzaam koken.

👉 Leer de basisprincipes van de "Goede hygiënepraktijken" van de AFSCA en ga er zelf mee aan de slag tijdens een introductieworkshop.
Op het menu: professionele gebaren en reflexen, anti-verspilling, lokale en plantaardige keuken.
Ideaal voor wie een toegewijd beroep in de voedingssector wil ervaren!

MENU 1

📅 Dinsdag 3 juni (13:30 - 16:30 uur)Aangeboden door de AFSCA
Inleiding tot ‘goede hygiënepraktijken’, essentieel voor het werken in de voedingssector.

📅 Woensdag 4 juni (9.00-12.30 uur) – Duurzame kookworkshop
📍​ Workshop gegeven bij Refresh Brussels
(39 Scepterstraat, 1050 Elsene)

📅 Vrijdag 13 juni (8:30-12:30 uur) – Elevator Pitch

📅 Maandag 16 juni (13.30-16.30 uur) – Job Day

MENU 2

📅 Dinsdag 3 juni (13:30 - 16:30 uur)Aangeboden door de AFSCA
Inleiding tot ‘goede hygiënepraktijken’, essentieel voor het werken in de voedingssector

📅 Woensdag 11 juni (9.00-12.30 uur) – Duurzame kookworkshop
📍​ Workshop gegeven bij Refresh Brussels
(39 Scepterstraat, 1050 Elsene)

📅 Vrijdag 13 juni (13.00 uur - 17.00 uur) – Elevator Pitch

📅 Maandag 16 juni (13.30-16.30 uur) – Job Day

Dienstregelingen :
Ochtend 9:30-12:30
Middag 13:30 uur - 16.30 uur

Plaats (tenzij gecontra-indiceerd):
Lokale Missie van Elsene
Collegestraat 30 1050 Elsene

Aankomende workshops